Training Wet op de ondernemingsraden

De training Wet op de ondernemingsraden is bedoeld voor nieuwe leden in de ondernemingsraad maar zeker ook voor leden die al wat langer meedraaien in de medezeggenschap.

In de training wordt ingegaan op de taak en de positie die de ondernemingsraad heeft in de organisatie en lopen we de belangrijkste bevoegdheden met elkaar door.

Stap voor stap wordt je meegenomen met een praktische uitleg. Daarnaast wordt ingegaan op hoe je als ondernemingsraad strategisch om kan gaan met de verschillende artikelen.

Training Wet op de ondernemingsraden.

Inhoud training Wet op de ondernemingsraden

Je wordt meegenomen in de belangrijkste artikelen uit de Wet op de ondernemingsraden (WOR). Niet de hele wet maar de belangrijkste bevoegdheden waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken kan krijgen. Op praktische wijze laten wij je zien hoe de Wet- en regelgeving in elkaar zit en hoe je die kan toepassen in de eigen organisatie.

  • Taak en positie van de ondernemingsraad in de organisatie
  • Van welke faciliteiten kan/mag de ondernemingsraad gebruik maken?
  • Hoe om te gaan met de Bespreking van de algemene gang van zaken?
  • Wat betekent het Adviesrecht?
  • Hoe kan je omgaan met het Instemmingsrecht?
  • Wat is Informatierecht?
  • Hoe kunnen we gebruik maken van het Initiatiefrecht?
  • En wat houdt het Beroepsrecht in?

Voor de eigen OR

Wil je deze training voor de eigen OR? Dat is mogelijk. Kies een moment waarop het voor de leden het beste uitkomt en sluit dat met ons kort.

Het programma kan aangepast worden aan de wensen van de OR.

Training Wet op de ondernemingsraden

En ook na de training helpen we je graag verder

De meeste leden van een ondernemingsraad gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het OR-werk. Het is normaal dat er dan nog tal van vragen ontstaan, waarvoor je ons altijd na de training kan bellen of mailen.

Je kan de training Wet op de ondernemingsraden ook zelfstandig ‘online’ volgen. Wanneer het jou het beste uitkomt. Bekijk de online training.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Naam
Adres(Vereist)
Gewenste datum voor training WOR
(* = altijd invullen) Na aanvraag ontvang je binnen 5 minuten op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van de offerteaanvraag Op onze trainingen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.