Jan Bubberman definitief webversie

Jan Bubberman

Mijn naam is Jan Bubberman en sinds 1998 ben ik actief in de medezeggenschap. Na zelf OR-lid te zijn geweest zag ik wat het effect kan zijn van een goed functionerende OR. Wil je echt iets bereiken als OR dan is het nodig om Proactief aan de slag te gaan. Laat je toegevoegde waarde zien in het overleg met bestuurder en achterban en weet wat je wilt. Dit is waar ik ondernemingsraden met heel veel plezier mee ondersteun via training, advies en begeleiding.

Goede samenwerking is essentieel

Het mooie van mijn werk is om te zien hoe een ondernemingsraad meer invloed krijgt door beter met elkaar samen te werken en gestructureerd met toetsingscriteria en advies te komen. En met veel enthousiasme help ik de ondernemingsraad daar graag bij.

samenwerken in de ondernemingsraad
zoeken naar hulp voor de medezeggenschap

Op zoek naar …

Ben je op zoek naar hulp? Met veel enthousiasme help ik ook jouw ondernemingsraad hierin. Met de kennis waar je als ondernemingsraad mee te maken kan krijgen tijdens reorganisaties, fusies en herstructureringen.

Met de ruime ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. En met mijn manier van werken die wordt omschreven als ‘pragmatisch’, duidelijk en gericht op resultaten.

Gratis advies …?

Al mijn opgebouwde ervaring wil ik met plezier met je delen. Het is dus niet (altijd) nodig dat daar iets tegenover moet staan.

Bel of mail mij en ik help je met tips, advies of een checklist wat je verder kan helpen in de medezeggenschap.

Je zit dus niet gelijk aan kosten vast.

Dus schroom niet … probeer het eens uit.

gratis advies voor de ondernemingsraad

Contactgegevens:

Bubberman Training en Advies
Centraalspoor 8
3994 VC Houten

KvK nr: 59708387
BTW nr: NL0013658445B84

Mobiel: 06-53797938
Email: jan@bubberman.nl

Hobby’s:

Al diverse jaren ben ik in mijn vrije tijd bezig met fotograferen. Je kan een aantal foto’s bekijken op deze pagina.

Wanneer het schikt loop ik hard bij een hardloopvereniging en in de weekenden ben ik actief als scheidsrechter veldvoetbal bij de KNVB.

IMG 0269

Aangesloten of geaccrediteerd voor:

154 belbin

Teamrolmanagement Belbin (master)

Jan is geaccrediteerd opleider voor het (laten) maken en beoordelen van de Belbin Teamroltest. Hij heeft de Masterclass Belbin Testserie afgerond en is teven lid van het Teamrolgilde.

158 crkbo

CRKBO

Jan is aangesloten bij het CRKBO. Wat betekent dat hij kan factureren zonder BTW. Dit is van toepassing voor de ondernemingsraad of PVT. Advieswerk is wel BTW plichtig.

logo navigator

Navigator werkmethode

Jan is jarenlang licentiehouder geweest van de Navigator werkmethode. Sinds 2020 is hij ambassadeur van de Navigator werkmethode. De Navigator werkmethode zorgt ervoor dat de ondernemingsraad vroegtijdig betrokken geraakt bij besluitvormingsprocessen.

bvmp logo

BVMP (Beroepsvereniging voor MZ-professionals)

De BVMP is een vereniging waarin mensen lid van zijn die beroepsmatig actief zijn in de medezeggenschap. De leden zijn of trainer, adviseur, jurist, ambtelijk secretaris of advocaat.

logo scoor rmzo

SCOOR-RMZO

Jan is gecertificeerd opleider voor medezeggenschapsorganen.