Maatwerk ondernemingsraad

Maatwerk ondernemingsraad 

Maak een goede start als ondernemingsraad 

Wanneer je net in de ondernemingsraad bent gestapt dan is normaal dat er diverse vragen zijn over het werk in de ondernemingsraad. En dat snappen wij heel  goed. Daarom is een maatwerk training voor de ondernemingsraad een perfecte aangelegenheid.

Waar we voor willen zorgen is dat de ondernemingsraad een team wordt, dat OR-leden weten wat hun rechten en plichten zijn, wat er van hen verwacht wordt en wat de ondernemingsraad in de komende periode gaat oppakken. 

Specifieke onderwerpen

Heeft de OR een adviesaanvraag of instemmingsverzoek ontvangen en wil je daar aandacht voor? Of wil je de werkwijze van de huidige ondernemingsraad eens tegen het licht houden? Wil je meer resultaten behalen? Organiseer dan nu deze praktische Maatwerktraining voor de ondernemingsraad. 

Wat wil je bereiken als OR?

  • Een goede start samen maken
  • Een eigen visie op medezeggenschap en organisatie ontwikkelen
  • Weten welke kwaliteiten er in de ondernemingsraad zitten
  • Hoe je je als OR strategisch kan opstellen in het overleg
  • De onderlinge samenwerking optimaliseren
maatwerktraining voor de ondernemingsraad

De wensen van de OR staan centraal

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt het trainingsprogramma besproken. De verschillende vragen die er zijn, zaken die je wilt verbeteren en de doelen die je wenst te bereiken zijn hierbij leidend. Zo komen we tot een trainingsprogramma wat volledig is toegespitst op de eigen OR en organisatie.

specifiek onderwerp bespreekbaar maken

Werkwijze bij een OR-training

Het is belangrijk om elkaar eerst 'face-to-face' te ontmoeten. We plannen een persoonlijk gesprek in, wat uiteraard 'gratis' is. Zo kom je er ook gelijk achter of er een klik is met de trainer. Want het is wel belangrijk dat deze klik er is wanneer de training wordt ingepland. En aan de hand van het kennismakingsgesprek wordt een definitieve offerte opgemaakt inclusief trainingsprogramma.
Hulp na de training

Hulp na de maatwerktraining

De meeste leden van de ondernemingsraad gaan na de maatwerktraining, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met wat tijdens de maatwerktraining is besproken. Natuurlijk kunnen er vragen ontstaan, waarvoor je ons na de training kan bellen of mailen. Of maak gebruik van de online omgeving.