Maatwerk Training voor OR of PVT

Iedere ondernemingsraad of PVT die van plan is om een training of opleiding te volgen is uniek. Alle trainingen zijn volledig op maat geschreven. Dit betekent dat eigenlijk iedere training of opleiding een Maatwerktraining is. Aan de hand van de wens van de ondernemingsraad/PVT wordt een passend programma opgemaakt.  Via een op maat geschreven programma ondersteunen wij de ondernemingsraad/PVT in het verder professionaliseren van de medezeggenschap in de eigen organisatie. Aan het einde van de training beschikt de ondernemingsraad over concrete of gewenste output of een actiepuntenlijst zodat de OR of PVT dit direct in de praktijk kan toepassen.

Werkwijze bij organiseren training:

Kennismakingsgesprek

Zijn we geheel nieuw voor elkaar dan plannen we een kennismakingsgesprek. Vaak is dit ook om te onderzoeken of er een klik is tussen ondernemingsraad en trainer. In het gesprek proberen we samen te onderzoeken waar de specifieke trainingsbehoefte ligt. Na dit gesprek wordt een programmavoorstel opgemaakt inclusief een definitieve offerte. 

Intakegesprek

Zijn we al bekend met elkaar en de ondernemingsraad of PVT wil een training organiseren dan kom ik graag tijdens een vergadering of ander moment langs om de trainingswens te bespreken. We noemen dit het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken en formuleren we samen de doelstelling(en) en specifieke leerdoelen van de ondernemingsraad of PVT.

Voorbereiding

Op basis van de verkregen informatie ontwikkel ik een praktijkgerichte en op maat-geschreven training. Om de training goed aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers is voorbereiding essentieel. In de voorbereidingsfase worden de werkvormen en de oefeningen opgesteld die aansluiten bij de praktijk van de deelnemers. Daarnaast wordt via Blended-Learning materiaal aangereikt waardoor deelnemers zich kunnen voorbereiden op de training. Dit betekent dat de inhoud thuis of op het werk kan worden bekeken zodat we in de training gelijk aan de slag kunnen gaan.

Training

Na de voorbereiding, gaat de training van start. Mijn trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak en hoge mate van interactie. Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer een certificaat van deelname en tijdens de training evalueren we of de gewenste leerdoelen zijn bereikt.

Evaluatiegesprek

Als trainer streef ik naar een hoge mate van kwaliteit op al de gegeven trainingen. Het is juist daarom dat het wenselijk is dat de training wordt geëvalueerd. Direct na afloop van de training wordt een evaluatiegesprek ingepland. In het evaluatiegesprek gaan we in gesprek over de onderwerpen die tijdens de training aan de orde zijn gekomen en hoe de behandelde leerstof in de dagelijkse praktijk ten uitvoer wordt gebracht.

Afspraken

Na afloop van de training zal er periodiek contact zijn om de ontwikkelingen van de ondernemingsraad of PVT te bespreken. Vanzelfsprekend kan de ondernemingsraad of PVT tussentijds geheel vrijblijvend contact zoeken en wordt op eventuele vragen snel gereageerd. 

Na de training help ik je graag verder

De meeste ondernemingsraden gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het OR-werk. Het is normaal dat er dan nog tal van vragen ontstaan, waarvoor je mij altijd na de training kan bellen of mailen.

Wil je meer weten over een Maatwerktraining ondernemingsraad? Stuur dan een mail. Met plezier stuur ik je een voorstel op. Je kan voor meer informatie ook contact opnemen op: 0653797938. Ik vertel je graag meer en stuur binnen 24-uur een passend voorstel toe.

Niet goed, geld terug!

Over smaak valt niet te twisten en over kwaliteit evenmin. Meent u in de twaalf maanden volgend op de training of begeleiding dat de geleverde inspanning(en) niet de door u verwachte kwaliteit hebben, dan laat u mij dat weten. De in rekening gebrachte agogische kosten (niet de reis-/verblijf- en eventuele andere bijkomende kosten) worden per ommegaande teruggestort.

Offerteaanvraag Maatwerk training ondernemingsraad 

Wil je geheel vrijblijvend een offerte ontvangen. Klik dan op de button hieronder: 
arrow_drop_up arrow_drop_down