Op zoek naar een Medezeggenschapspartner?

Optimaal resultaat behalen met de ondernemingsraad of PVT? Wij helpen je daar graag mee! Kom geheel vrijblijvend met ons in contact. Heb je een vraag over onze dienstverlening of heb je een andere vraag? Via onderstaande contactgegevens kun je contact met ons zoeken.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kopje koffie drinken?

Vul hiernaast je gegevens in of bel op onderstaand telefoonnummer. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen wordt contact met je gezocht. 

Bubberman Training en Advies voor ondernemingsraad en PVT

Centraalspoor 8

3994 VC Houten

Tel. 030-6372503

 

KvK nummer : 59708387

BTW nummer: NL001365845B84

Waarom Bubberman Training en Advies?

Een full-service medezeggenschapsorganisatie met een brede ervaring op het gebied van Medezeggenschap. Er is een duurzame werkwijze ingericht. Dit wil zeggen dat er geen dikke mappen of documenten worden uitgereikt tijdens een training maar ieder lid ontvangt een eigen code die men kan gebruiken op de website voor online contact. En met deze code kan men de documenten 'online' lezen en/of downloaden. 

Medezeggenschapswerk is niet makkelijk en daarom is onze werkwijze zeer praktisch ingericht. We kiezen voor een proactieve samenwerking want ook na een training of begeleiding blijven wij graag in beeld. 

Bubberman Training en Advies werkt met zeer ervaren trainers (opleiders) en deskundigen op het gebied van Medezeggenschap. 

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over de ondernemingsraad, PVT of op het gebied van Medezeggenschap? Of wil je weten welke training of opleiding het beste aansluit bij jouw doelstellingen? Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. 

Copyright © Jan Bubberman [#this year :%Y]