arrow_drop_up arrow_drop_down

Training Samenwerken in de ondernemingsraad 

Zijn de OR-leden aanvullend aan elkaar?

Offerte aanvragen of meer informatie

Wil je optimaal gebruik maken van de aanwezige kwaliteiten in de ondernemingsraad? Of het onderlinge overleg verbeteren? Weten wie wanneer in het vergaderproces ingezet kan worden? Wil je goede resultaten behalen?

  • Inzicht in de kwaliteiten en teamrollen van de OR-leden;
  • Resultaatgericht samenwerken;
  • Effectief communiceren en vergaderen.

Alle trainingen zijn maatwerk en vinden plaats met de eigen OR-leden. Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Werken in een Resultaatgericht Team

In deze training werken we met de Teamrollen van Belbin en staat de ontwikkeling van de ondernemingsraad centraal. Ieder lid ontdekt de eigen kwaliteiten maar ook de kwaliteiten van de mede OR-leden. Dit helpt om een ieder vanuit zijn of haar kwaliteiten te laten samenwerken. Het maakt de samenwerking makkelijker omdat je elkaar beter begrijpt en beter op elkaar ingespeeld raakt.


Waarom deze training over Samenwerken in de ondernemingsraad ?

In de praktijk zie je vaak dat steeds dezelfde mensen bepaalde taken uitvoeren. Meestal een voorzitter en/of secretaris. Terwijl het juist belangrijk is dat een ieder actief wordt vanuit zijn of haar kwaliteiten. Dit betekent dat je tot een goede taakverdeling komt.


Wat leer je in deze Training Samenwerken in de ondernemingsraad?

  • Welke kwaliteiten (talenten) aanwezig zijn in de ondernemingsraad;
  • Hoe je op basis van deze kwaliteiten leert samenwerken;
  • Dat je beter leert communiceren met elkaar;
  • Dat er een resultaatgericht vergaderproces is;
  • Dat je komt tot een goede taakverdeling in de ondernemingsraad.

Na de training help ik je graag verder

De meeste ondernemingsraden gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het OR-werk. Het is normaal dat er dan nog tal van vragen ontstaan, waarvoor je mij na de training altijd kan bellen of mailen.

Wil je meer weten over deze Training Samenwerken in de ondernemingsraad? Stuur dan een mail. Met plezier stuur ik je een voorstel op. Je kan voor meer informatie ook contact opnemen met mij op: 06 53 7979 38. Ik vertel je graag meer en stuur binnen 24-uur een passend voorstel toe.

Offerte aanvragen


Niet goed, geld terug!

Over smaak valt niet te twisten en over kwaliteit evenmin. Meent u in de twaalf maanden volgend op de training of begeleiding dat de geleverde inspanning(en) niet de door u verwachte kwaliteit hebben, dan laat u mij dat weten. De in rekening gebrachte agogische kosten (niet de reis-/ verblijf- en eventuele andere bijkomende kosten) worden per ommegaande teruggestort.

Offerte-aanvraag Samenwerken in de ondernemingsraad 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.