Doe mee aan de Talententest

Het start-instrument voor

Resultaat- en Ontwikkelingsgericht

werken

 

Kwaliteiten

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ken je je eigen kwaliteiten?

Kracht

Doe datgene waar je goed in bent en versterk dit.

Energie

Je krijgt energie wanneer je datgene doet waar je je lekker bij voelt.

Je kan meer dan je zelf denkt!

Monique is direct na de middelbare school gaan werken in een bloemenzaak. Ze trouwde later met Richard en samen kregen ze twee kinderen. Ze kozen ervoor dat Richard bleef werken en dat Monique voor de kinderen en het huishouden ging zorgen. Maar toen de jongste naar de middelbare school ging, wilde Monique graag weer buiten de deur werken. Ze had echter geen idee wat ze leuk zou vinden en waar ze goed in was. Ze had immers nooit een beroepsopleiding gevolgd en ze had maar weinig werkervaring. Dat kwam haar zelfvertrouwen niet ten goede. In een gesprek met de broer van Richard kwam ze er achter dat ze over veel meer kwaliteiten beschikt dan ze zelf dacht. Om het thuis allemaal goed te laten verlopen moest ze goed met geld kunnen omgaan, goed kunnen plannen en organiseren om de kinderen op tijd van school te halen en naar zwemles te brengen, goed kunnen luisteren naar de verhalen over school, creatief in de keuken zijn en ook nog een spontane echtgenote zijn. Door deze kwaliteiten was Monique heel succesvol in haar gedrag. Zou ze haar talent ook kunnen gebruiken in een baan?

De talententest als start

Wanneer je benieuwd bent naar waar je kwaliteiten liggen of dat je gevraagd bent om voorzitter te worden van de ondernemingsraad en er zijn bij jezelf twijfels? Vraag dan deze talententest aan. De volgende onderdelen komen in de test aan de orde:

  • Persoonlijkheidstest 16pf
  • Test Onderhandelingsstijlen van Mastenbroek
  • Test Beïnvloedingsstijlen
  • Test Conflictstijlen

Ieder persoon heeft unieke kwaliteiten en het zeker niet de bedoeling om je in een hokje te stoppen. De uitslag helpt je om inzicht te krijgen in de vraag welke kwaliteit bij jou sterk is en welke minder sterk. Deze informatie kan je vervolgens gebruiken om te bepalen welke kwaliteiten je verder gaat ontwikkelen.

Wil je alleen een rapport ontvangen of wil je naar aanleiding van de test nog een coachingsgesprek? 

Talententest zonder coaching. Rapport.

Talententest met coaching. Rapport & uitnodiging.

arrow_drop_up arrow_drop_down