Jan Bubberman

Maatwerk voor OR en PVT

Vanuit Bubberman Training en Advies voor ondernemingsraad en PVT begeleid ik ondernemingsraden en PVT’s en iedereen die zich bezighoudt met belangenbehartiging en invloed uitoefenen. Mijn activiteiten die ik kan aanbieden zijn training, advies en coaching.

Sectoren waar ik actief ben

Ik ben werkzaam voor de sectoren zorg en welzijn, overheid, industrie en zakelijke dienstverlening. Mijn werkwijze is afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. We plannen een bijeenkomst waarin we samen vastellen of er training of coaching nodig is. Mijn dienstverlening is altijd maatwerk.

Gratis advies ... ?

Met heel veel plezier wil ik mijn kennis op het gebied van medezeggenschap met je delen. Wat mij betreft is het niet (altijd) nodig dat daar iets tegenover moet staan. 

Bel of mail mij en ik voorzie je van tips, advies of een checklist wat je verder kan helpen in de medezeggenschap. 

Je zit dus nooit meteen aan kosten vast. Wil je in contact met mij blijven? Prima en ik kom indien gewenst ook geheel vrijblijvend bij je langs voor een kopje koffie. 

Dus schroom niet .. probeer het eens uit.

Pijl volgend item

Mijn visie op het werken met MZ-organen

De ontwikkeling van een ondernemingsraad ontstaat door het volgen van een training. Dat betekent dat we samen de inhoud van de training en de te gebruiken methodieken afstemmen met de leden van de ondernemingsraad. Het overzichtelijk aanbieden van de theorie en het actief deelnemen van cursisten tijdens de trainingen werpt uiteindelijk zijn vruchten af in de dagelijkse praktijk. In de training hanteer ik vele interactieve werkvormen.

Kennis vormt de basis van leren. Daarom maak ik gebruik van een digitale leeromgeving waar cursisten diverse zaken ter voorbereiding aangereikt krijgen. En tijdens de training wordt de theorie overzichtelijk gepresenteerd met inzet van presentaties, mindmapping en een online werkdocument.

Het online werkdocument wordt direct na de training in pdf naar de leden van de ondernemingsraad gestuurd. 

Alle trainingen zijn zeer praktisch ingericht.

 

Visie op samenwerking tussen ondernemingsraad en Bubberman Training & Advies 

Effectiviteit in de samenwerking met Bubberman Training & Advies staat voorop. Dus bespreek ik met de ondernemingsraad welke dienst(en) het meest effectief is: maatwerk-trainingen, advies, coaching, een brainstormsessie, ondersteuning bij verkiezingen voor de OR, technisch voorzitter bij de bespreking van de algemene gang van zaken, noem maar op. Waarbij ik in overleg met de ondernemingsraad de inhoud, vorm, datum en locatie vastleg. Je mag van mij ook verwachten een flexibele houding. Want wanneer bij de start van een training blijkt dat een actuele gebeurtenis aandacht behoeft dan speel ik hier alert op in.

De samenwerking tussen de ondernemingsraad en Bubberman Training & Advies stopt niet na het afronden van de training. Voor iedere klant sta ik na de training klaar voor eventuele vragen of advies. Ook via de digitale leeromgeving help ik de ondernemingsraad met documenten die het OR-werk eenvoudiger maken.

Aangesloten of geaccrediteerd bij:

Belbin Teamrollen geaccrediteerd trainer

Teamrolmanagement Belbin (Master Belbin)

Jan is geaccrediteerd opleider voor het (laten) maken en beoordelingen van de Belbin Teamroltest. Hij heeft de Masterclass Belbin Testserie afgerond en is tevens lid van het Teamrolgilde. 
Factureren zonder BTW

CRKBO

Jan is aangesloten bij het CRKBO. Wat betekent dat hij trainingen voor de ondernemingsraad of PVT zonder BTW mag factureren. 
Gecertificeerd Opleider medezeggenschap

SCOOR-RMZO

Jan is gecertificeerd opleider voor MZ-organen. 
Ambassadeur Navigator werkmethode

Navigator werkmethode

Jan is jarenlang Licentiehouder geweest van de Navigator werkmethode. Sinds 2020 is hij ambassadeur van de Navigator werkmethode. Deze methode zorgt ervoor dat de ondernemingsraad of PVT vroegtijdig betrokken worden in besluitvormingsprocessen. 
Lid van de Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals BVMP

BVMP (Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals)

De BVMP is een vereniging waarin mensen lid van kunnen worden wanneer zij beroepsmatig actief zijn in de medezeggenschap. Jan is lid van de BVMP.