Jan Bubberman

Jan Bubberman

Opleider - Adviseur Medezeggenschap

Jan is socioloog en eigenaar van Bubberman Training & Advies. Hij heeft als adviseur en als opleider/procesbegeleider een jarenlange ervaring in zowel de profit, non-profit als overheidsbranche. 

 

Hij heeft gewerkt bij verschillende advies- en trainingsbureau's. En inmiddels werkt hij al verschillende jaren als zelfstandige. 

Lidmaatschappen

Teamrolmanagement Belbin

Jan is geaccrediteerd trainer voor het (laten) maken en beoordelen van de Belbin Teamroltest. Hij heeft de Masterclass Belbin Testserie afgerond en is tevens lid van het Teamrolgilde

CRKBO

Jan is aangesloten bij het CRKBO en kan dus zijn trainingen voor de ondernemingsraad en PVT zonder BTW factureren.

SCOOR-RMZO

Jan is gecertificeerd opleider voor MZ-organen. Bekijk het register SCOOR-RMZO.

Navigator werkmethode

Jan is jarenlang Licentiehouder geweest van de Navigator werkmethode. Sinds 2020 is hij ambassadeur van de Navigator werkmethode. Deze methode zorgt ervoor dat de ondernemingsraad of PVT vroegtijdig betrokken worden bij besluitvormingsprocessen.

BVMP

De BVMP is een vereniging waarin mensen beroepsmatig actief zijn in de medezeggenschap. Denk aan opleiders, adviseurs, advocaten, juristen en ambtelijk secretarissen. Jan is lid van het bestuur van de vereniging. 

Wat kan je van mij verwachten?

In het werken met ondernemingsraden ben ik zeer resultaatgericht. Je maakt als ondernemingsraad een keuze en waarbij mijn focus vooral ligt op 'wat levert het je op..?'. Kortom ik hou de ondernemingsraad graag een spiegel voor met veel humor. 

Na een training gaan de leden van de ondernemingsraad met veel inspiratie weer naar huis en beschikken over een actieplan waar ze direct mee aan de slag kunnen gaan. 

Gratis advies ...?

Met heel veel plezier wil ik mijn kennis op het gebied van medezeggenschap met je delen. Wat mij betreft is het niet (altijd) nodig dat daar iets tegenover moet staan.

Bel of mail mij en ik voorzie je van tips, advies of een checklist wat je verder kan helpen in de medezeggenschap. 

Je zit dus nooit meteen aan kosten vast. Wil je in contact met mij blijven? Prima en ik kom indien gewenst ook geheel vrijblijvend bij je langs voor een kopje koffie. 

Dus schroom niet en probeer het eens. 

Training op Maat

Op zoek naar een training? Graag kom ik bij je langs voor een kennismaking en om te proefen of de 'klik' aanwezig is. Met de leden die deelnemen aan het gesprek bespreken we wat er tijdens de training aan de orde moet komen. Daarnaast bespreken we wat er speelt in de organisatie en waar specifieke aandacht voor nodig is. 

Na de training gaat de ondernemingsraad zelf aan de slag met dat wat in de training aan de orde is geweest. 

Zijn er specifieke onderwerpen waar aandacht voor nodig is, denk bijvoorbeeld aan pensioen, dan wordt een specialist ingeschakeld. Ik werk met een team van adviseurs, elk met hun eigen expertise. Zo weet je dat er altijd iemand voor de groep staat met verstand van zaken. 

Copyright © Jan Bubberman [#this year :%Y]