(Online) Medezeggenschap cursussen

basiscursus ondernemingsraad

Basiscursus OR

Net gekozen in de OR? Dan zijn veel zaken nog niet altijd even helder. Het is goed om een 'basiscursus' te volgen zodat je snel op gelijke hoogte bent met de andere OR-leden. 

cursus ondernemingsraad

Cursus OR

Zijn er zaken die je in een rustige omgeving met de andere OR-leden wilt bespreken? Of krijg je te maken met een ingrijpend veranderings-proces? Dan kan een cursus voor de ondernemingsraad helpen.

cursus wet op de ondernemingsraden

Cursus WOR

De Wet op de ondernemingsraden (WOR) is zeker voor nieuwe leden interessant. Maar ook voor de meer ervaren leden is het altijd weer aardig om wat bij te spijkeren. 

Samenwerken in de ondernemingsraad

Samenwerken

Wanneer je start of al wat langer in de OR actief bent dan merk je dat afspraken niet altijd worden nagekomen of dat alle taken op dezelfde schouders komen te liggen. 

Medezeggenschap Academie voor leden van ondernemingsraden

Medezeggenschap-Academie

Een specifieke Medezeggenschap Academie waar je tal van zaken kan vinden op het gebied van Medezeggenschap. Op dit platform kan je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je snel feedback over situaties waar je zelf niet helemaal uitkomt. Ook kan jezelf een specifieke 'groep' aanmaken voor bijvoorbeeld - regionaal, branches, onderwerp en/of niveaus. 

Meer over deze online medezeggenschap E-cursussen vind je hieronder

E-cursus WOR

E-cursus WOR

De E-cursus WOR geeft jou inzicht in hoe de Wet op de ondernemingsraden in elkaar zit en welke bevoegdheden je hebt als lid van de ondernemingsraad. Alles wat behandeld wordt kan je gelijk toepassen in de eigen praktijk. Ideaal voor OR-leden die net zijn gestart als voor de meer ervaren medezeggenschapper. 
arrow_drop_up arrow_drop_down