arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Medezeggenschap E-cursussen

E-cursus WORCursus WOR

In deze E-cursus wordt de gehele WOR behandeld. Stap voor stap wordt je meegenomen door de verschillende artikelen. Na het volgen van deze cursus kan je direct in de OR meedoen. 

E-cursus WORProactief werken

In deze E-cursus gaan we aan de slag hoe en op welke wijze je als OR Proactief kan werken en hoe je komt tot optimale communicatie met de bestuurder en de achterban. In minder tijd!

E-cursus WORSchrijven v/e advies

Wanneer het gehele communicatie traject met de bestuurder is afgelopen dan moet de OR zijn advies gaan schrijven. Waar moet je rekening mee houden bij het schrijven van een advies?


premium lidmaatschap academie


Alles? Wordt lid!

Als Premium-lid krijg je direct toegang tot alle E-cursussen + alle nieuwe cursussen die worden geplaatst + toegang tot de community met medezeggenschapsleden. 


Meer over deze online medezeggenschap E-cursussen vind je hieronder

E-cursus WOR

E-cursus WOR

De E-cursus WOR geeft jou inzicht in hoe de Wet op de ondernemingsraden in elkaar zit en welke bevoegdheden je hebt als lid van de ondernemingsraad. Alles wat behandeld wordt kan je gelijk toepassen in de eigen praktijk. Ideaal voor OR-leden die net zijn gestart als voor de meer ervaren medezeggenschapper.