arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Medezeggenschap E-cursussen

E-cursus WORCursus WOR

In deze E-cursus wordt de gehele WOR behandeld. Stap voor stap wordt je meegenomen door de verschillende artikelen. Na het volgen van deze cursus kan je direct in de OR meedoen. 

E-cursus WORProactief werken

In deze E-cursus gaan we aan de slag hoe en op welke wijze je als OR Proactief kan werken en hoe je komt tot optimale communicatie met de bestuurder en de achterban. In minder tijd!

E-cursus WORSchrijven v/e advies

Wanneer het gehele communicatie traject met de bestuurder is afgelopen dan moet de OR zijn advies gaan schrijven. Waar moet je rekening mee houden bij het schrijven van een advies?

E-cursus WOROprichten van een OR

Wanneer je van plan bent om een ondernemingsraad op te richten dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In deze online cursus nemen we je stap voor stap mee. 


E-cursus WORJaarverslag OR

Voor menige secretaris is het maken van een jaarverslag een lastig karwei. In deze cursus laten we je zien hoe je op een simpele manier je snel en gemakkelijk een jaarverslag kan maken. 

E-cursus WORVerkiezingen OR

In het reglement van de OR staat aangegeven wanneer er verkiezingen moeten worden georganiseerd. Waar moet je rekening mee houden en hoe kom je tot een mooi draaiboek?

E-cursus WORWerken met criteria

Weet wat je wilt als OR voordat je in overleg gaat met de bestuurder. Maar hoe kom je tot een goede criteria en hoe kom je achter de criteria van de bestuurder wanneer je met elkaar in gesprek bent?


premium lidmaatschap academie


Alles? Wordt lid!

Als Premium-lid krijg je direct toegang tot alle E-cursussen + alle nieuwe cursussen die worden geplaatst + toegang tot de community met medezeggenschapsleden. 


E-cursus WORMindmappen als OR

Je krijgt te maken met een specifiek onderwerp maar hoe breng je structuur aan in het overleg met de andere leden? In deze cursus nemen we je mee hoe je dat op een effectieve wijze kan doen.

Meer over deze online medezeggenschap E-cursussen vind je hieronder

E-cursus WOR

E-cursus WOR

De E-cursus WOR geeft jou inzicht in hoe de Wet op de ondernemingsraden in elkaar zit en welke bevoegdheden je hebt als lid van de ondernemingsraad. Alles wat behandeld wordt kan je gelijk toepassen in de eigen praktijk. Ideaal voor OR-leden die net zijn gestart als voor de meer ervaren medezeggenschapper.