online cursus wet op de ondernemingsraden (WOR)

Online E-learning

E-cursus Wet op de ondernemingsraden

In deze online cursus Wet op de ondernemingsraden krijg je uitleg over de huidige Wet op de ondernemingsraden. Er wordt ingegaan op de rol, functie en taak van de OR in de organisatie en de belangrijkste bevoegdheden passeren de revue. Denk hierbij aan het Adviesrecht, Instemmingsrecht, Informatierecht en het Initiatiefrecht.

Proactief werken als OR

Online E-learning

Proactief werken als OR

In deze cursus Proactief werken als OR gaan we aan de slag om de ondernemingsraad proactief te laten werken. Iedere ondernemingsraad wil maximale invloed uitoefenen op belangrijke ontwikkelingen in de organisatie. Wanneer de ondernemingsraad proactief gaat werken dan weten we vanuit de praktijk dat een dergelijke werkwijze wel leidt tot wezenlijke invloed op besluitvormingsprocessen. 

Online E-learning

Nieuw in de OR

In deze online cursus Nieuw in de OR krijg je als nieuw lid alle basisinformatie die nodig is om een goede start te maken in de medezeggenschap. Samen duiken we in de meest relevante onderwerpen. Denk hierbij aan: de Wet op de ondernemingsraden, organisatiekunde, arbeidsomstandigheden, omgaan met de financiën en we kijken naar organisatieveranderingen.

Informatie voor de ondernemingsraad

Online informatie

Bibliotheek OR-leden

Als lid van de ondernemingsraad is er een ‘gratis’ module ingericht waar je diverse informatie kan lezen over medezeggenschap. Denk hierbij aan de volledige Wet op de ondernemingsraden en nog veel meer.

Testserie Belbin

Online opdracht

Testserie Belbin

In deze testserie van Belbin kan je de persoonlijkheidstest 16PF invullen en de DCT-test doen en als afsluiting de PPQ test. Wil je meer weten over de Testserie van Belbin druk dan op de button hieronder.

Online leren als OR-lid

Wil jij je ontwikkelen op het moment dat het jouw goed uitkomt ?Waar dan ook? Met onderstaande E-diensten kan je je blijven ontwikkelen met thuisstudie, e-learning en andere online mogelijkheden.