Online Leren als Medezeggenschap(lid)

Voor leden van ondernemingsraad of PVT is een Digitale Leeromgeving ontwikkeld. In deze omgeving kan je als lid van de ondernemingsraad of PVT gemakkelijk aan de slag met het verbeteren van de medezeggenschap in de eigen organisatie.

online leren als medezeggenschap(lid)

Voor iedere maatwerktraining is een omgeving gecreëerd waar je al het materiaal kan downloaden en/of lezen via smartphone, tablet, laptop of desktop. Daarnaast kan je ook opdrachten maken ter voorbereiding op een komende cursus.

Gratis ‘Nieuw in de OR’

Bij een tweedaagse maatwerktraining krijgt ieder OR-lid ‘gratis’ toegang tot de module ‘Nieuw in de OR’. Alle basisinformatie over medezeggenschap wordt je digitaal aangereikt.

Het voordeel is dat we tijdens de komende OR-cursus niet alle basisinformatie eerst gaan behandelen maar kunnen we direct samen aan de slag.

In het huidige digitale tijdperk is er veel mogelijk. Je kan cursussen in de vorm van E-Learning volgen van iedere plek en er worden diverse interactiemogelijkheden aangeboden tussen trainer en deelnemers.

Voordelen Digitale Leeromgeving

  • Geen reistijd- en kosten.
  • Mogelijkheden om in groepen te werken.
  • Samen werken aan specifieke opdrachten.
  • Diverse digitale werkvormen.
  • Overal te volgen.
  • Makkelijk om in te loggen met duidelijke instructie.
  • Praktisch lesmateriaal.

Als ondernemingsraad heb je recht op scholing. Veel ondernemingsraden volgen zo nu en dan een training of een workshop. Maar hoe ga je daar gestructureerd mee aan de slag? In deze online Digitale Leeromgeving werk je gericht aan je eigen ontwikkeling in de medezeggenschap.

Als trainer-adviseur heb ik ruim 25 jaar ervaring in het werken in en met de medezeggenschap. En deze ervaring komt terug in de verschillende werkvormen. Vanuit de Digitale Leeromgeving houd je je kennis op peil en kun je concreet werken aan medezeggenschap- specifieke competenties.