Samen aan de slag met Medezeggenschap?

We bedachten een revolutionaire formule om 

ieder ander online medezeggenschaps platform overbodig te maken ...

Jan Bubberman
Jan Bubberman
Natuurlijk wil je meer resultaten bereiken in de medezeggenschap dit bereik je door je vaardigheden continue te verbeteren. Maar hoe kan ik je daar het best mee helpen?

Ruim 20 jaar ben ik actief met medezeggenschapsleden en dus vele ondernemingsraden geholpen om te groeien in de medezeggenschap. Dit heb ik voornamelijk gedaan met trainingen (cursussen), workshops, boeken, blog's, podcasts, video's, masterminds en coachingstrajecten. 

In al die jaren heb ik veel geleerd over wat ondernemingsraden echt verder helpt en wat niet. Uit ervaring weet ik dat na het volgen van trainingen de boeken, mappen en doelstellingen vaak op de plank belanden. Self-help wordt dan al snel shelf-help en dat is niet mijn doel. 

Na meer dan 20 jaar heb ik nu een betere oplossing bedacht!

Graag wil ik je uitnodigen voor de online Medezeggenschapsomgeving. Dit is de meest complete oplossing voor iedere ondernemingsraad of voor jou als medezeggenschapslid, op ieder niveau die wil knallen in de medezeggenschap. Ga jij de samenwerking aan?

Dit is wat je krijgt als lid van het medezeggenschapsplatform

Live sessies online medezeggenschapsplatform

LIVE Sessies

Leer van top experts uit de praktijk
Live sessies Medezeggenschapsplatform

Live Sessies

Van jou als ondernemingsraadslid verwacht ik niet dat je jezelf naast je drukke agenda ook nog eens op eigen wilskracht gaat scholen tot medezeggenschapsspecialist. 

Daarom heb ik een programma ontwikkeld waarin je iedere maand op verschillende manieren wordt geprikkeld om een stap vooruit te zetten met de ondernemingsraad.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen. 

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kan gaan. 


Live sessies medezeggenschapsplatform

Live Sessies

Elke maand een concrete LIVE training inclusief vraag- en antwoord. Ontdek nieuwe medezeggenschapsinzichten, kijkjes achter de scheermen, nieuwe trends, cases van gelopen trajecten en de diepte in rondom specifieke topics. 
Live podcast opname medezeggenschapscommunity

Live Podcast opname's

Iedere maand wordt een deskundige uitgenodigd om een onderwerp wat in de maatschappij speelt te behandelen. Als lid kan je deelnemen aan de opname's en eventuele vragen kan je direct inbrengen en bespreekbaar maken. Verdiepend, transparant en zonder verkooppitch!

Medezeggenschapscommunity

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart
Medezeggenschapscommunity

MedezeggenschapsCommunity

Een inspirerende omgeving is er voor ontwikkeling

In de medezeggenschapscommunity kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons en van anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment mee wordt geconfronteerd. 

Daarnaast leent de medezeggenschapscommunity zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Je kan er E-cursussen vinden maar ook diverse groepen zoals Mastermind-groepen voor leden binnen bepaalde regio's, branches en niveaus. 

Het ideale warme bad voor medezeggenschapsleden!

Kennis delen

Leer van de successen van andere MZ-leden en stel onbeperkt je vragen aan hen en ons. Wij staan dagelijks voor je klaar in de community om je te helpen bij al jouw medezeggenschapsvraagstukken.

Netwerken

Breid je netwerk uit met andere medezeggenschapsleden. Waar je misschien in prive-kringen als een 'gekkie' gezien wordt, kom je in de community alleen maar gelijkgestemden tegen!

Mastermind groepen

Ontmoet medezeggenschapsleden in je regio, branche en/of niveau in de Medezeggenschap Mastermind groepen! Start je eigen groep of neem deel aan een bestaande groep om makkelijk en snel mensen te leren kennen die goed bij je passen.

Uitdagingen

Doe mee met uitdagingen om je grote sprongen te laten maken in de medezeggenschap of in je eigen persoonlijke groei. Denk aan uitdagingen om beter in contact te komen met bijvoorbeeld de achterban. 

Medezeggenschaps-Academy

Alles over online leren
Online leren in de medezeggenschapscommunity

Medezeggenschaps Academy

Krijg toegang tot alle online medezeggenschapscursussen die in de Ledenomgeving te vinden zijn. Leer aan de hand van praktische video's de fijne kneepjes van alle aspecten van medezeggenschap!

Wij houden de E-cursussen altijd actueel met de nieuwste trends en wetgeving en voegen regelmatig nieuwe E-cursussen toe. Via de ledenomgeving en de app kun je de online E-cursussen altijd en overal bekijken. 

In de omgeving vind je volledige cursussen met talloze opnames. 

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Beste keuze

Jaarabonnement

750,-
597,-
Je bespaart 17%
  • 12x Live sessies t.w.v. € 2.997,-
  • 12x Live podcast opname t.w.v. € 2.997,-
  • Toegang community
  • Alle E-cursussen t.w.v. € 1.496,-
  • Totale waarde nu: € 7.490,-
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft

Maandabonnement

60,-
  • Maandelijkse Live sessies
  • Maandelijkse Podcast opname
  • Toegang community
  • Alle E-cursussen
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je investering terug!