arrow_drop_up arrow_drop_down

Belbin Teamrollen

Wil je optimaal gebruik maken van de aanwezige kwaliteiten in de ondernemingsraad zodat je een goede taakverdeling kan organiseren?

Of wil je misschien het onderling overleg verbeteren? Wil je weten wie je in het vergaderproces met de bestuurder kan inzetten? Betere resultaten behalen? 

Training Belbin Teamrollen 

In deze training Belbin Teamrollen staat de ontwikkeling van de ondernemingsraadsleden centraal. Als lid van de ondernemingsraad ontdek je welke kwaliteiten (talenten) jezelf hebt maar ook die van je collega OR-leden. En deze worden vertaald naar de onderlinge samenwerking.

Inzicht in je eigen Teamrol talenten en die van je mede OR-leden helpt je om vanuit de talenten goed met elkaar samen te werken. Je begrijpt elkaar beter en je kan beter op elkaar inspelen tijdens het overleg. Voor wie:

Deze training Belbin Teamrollen is zeer geschikt voor ondernemingsraden die net na verkiezingen zijn geïnstalleerd of een nieuwe start met elkaar willen maken. En die meer uit de onderlinge samenwerking willen halen.

Onderwerpen in de training Belbin Teamrollen: 

  • Inzicht krijgen in kwaliteiten en teamrol(len) van jezelf en mede OR-leden;
  • Resultaatgericht leren samenwerking in de ondernemingsraad met specifieke samenwerkingsoefeningen;
  • Effectief communiceren en vergaderen;
  • Samenwerkingsafspraken met elkaar maken.

Mogelijkheden Training Belbin Teamrollen: 

  • Dit is een 1-daagse training;
  • Je kan deze training ook combineren met andere trainingen;
  • Gebruik maken van de Belbin Testserie / Interplace;
  • Individuele coaching met de Belbin Testserie.

                                   Belbin Teamrollen


Na de training help ik je graag verder

De meeste ondernemingsraden gaan na de training, in hun vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met hetgeen in de training aan de orde is geweest. Het is vrij normaal dat er dan nog diverse vragen ontstaan, waarvoor je mij na de training altijd kan bellen of mailen. 

Wil je meer weten over de Belbin Teamrollen training? Stuur dan een mail.

Met plezier stuur ik je een voorstel op. Je kan voor meer informatie ook contact opnemen: 06 53797938. Ik vertel je graag meer en stuur binnen 24-uur een passend voorstel toe. 

Offerte aanvraag

Niet goed, geld terug!

Over smaak valt niet te twisten en over kwaliteit evenmin. Meent u in 7-dagen volgend op de training of begeleiding dat de geleverde inspanning(en) niet de door u verwachte kwaliteit hebben, dan laat u mij dat weten. De in rekening gebrachte agogische kosten (niet de reis-/verblijf- en eventuele andere bijkomende kosten) worden per omgaande teruggestort. 

Offerte Belbin Teamrollen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.